Musik til haven

Når sæsonen kommer til, at du skal have gang i havefesterne hjemme hos dig, er det først og fremmest vigtigt at du har en flot og præsentable have og især græsplæne. Hos os, guider vi til at finde en god robotplæneklipper, så din have kan stå skarp hver eneste sæson. På trods at du har gang i en havefest, så kan din robotplæneklipper selvfølgelig forsat kører, hvis du har en af de plæneklippere som er støjsvage. Det er også altid et gode taleemne i starten af et arrangement, hvor du måske kan fortælle lidt om hvilken maskine du har. Larmer maskinen, så sæt den eventuelt til at køre efter festen eller i et andet område, hvis du har en stor have.

 


Havefesterne skal selvfølgelig ikke kun omhandle en flot og nyklippet græsplæne, men også stemningen, du som arrangører skal stå for. Du kan f.eks. sørge for at musikken er i orden, enten med et anlæg eller med livemusik. Spiller du selv musik kan du finde inspiration til mange forskellige musikinstrumenter hos Musikshoppen. Her er der bl.a at skrevet meget omkring guitarer, ukuleler, klaver og andre gode instrumenter der passer til en havefest. Se bl.a. artiklen om akustiske guitarer her

 


Til havefesten skal der udover musikken, den flotte have og græsplæne også være underholdning. På nettet kan du finde mange forskellige ideer til underholdning i din have. Det kan være med diverse spil eller lege. Det kan også være indslag som er sjove og underholder dine gæster.

 


Når vejret ikke er til det, kan man selvfølgelig også rykke festlighederne indendørs, hvor musikken og underholdningen kan følge med.

 


Dette var blot lidt ord på din kommende sommersæson. Til at konkluderer, så husk at en flot græsplæne er at have styr på når du skal have havegæster. Musikken spiller en stor rolle. Samme gør arrangementer, indslag, lege og underholdning.


Vi håber, at denne lille guide kan hjælpe dig i gang med sommeren og sommerens aktiviteter.